Home Bots & Business Zebra presenteert AI Machine Vision-oplossingen

Zebra presenteert AI Machine Vision-oplossingen

door Pieter Werner

Zebra Technologies presenteert van 8 tot 10 oktober 2024 tijdens VISION 2024 in Stuttgart, Duitsland, zijn AI-machine vision-oplossingen. Het gaat om deep learning-tools die zowel op apparaten als pc’s kunnen worden toegepast binnen industriële omgevingen, zoals in de auto-, voedsel- en verpakkingssector.

Tijdens het evenement worden diverse demonstraties gegeven van Zebra’s machine vision hardware- en softwareoplossingen. Bezoekers kunnen onder andere de Aurora software suite bekijken en voorbeelden zien van deep learning voor optische tekenherkenning en anomalie-detectie. Daarnaast worden 3D-detectieoplossingen, waaronder de 3S Series 3D-sensoren en de AltiZ-apparaten, gepresenteerd.

Donato Montanari, Vice President en General Manager Machine Vision bij Zebra Technologies, benadrukte het belang van gebruiksgemak bij de implementatie van deep learning-systemen. Volgens Montanari stelt een cloud-aanpak gebruikers in staat om toegang te krijgen tot data van meerdere locaties, deep learning-modellen te trainen en samen te werken via geavanceerde tools. Zebra’s recente studie toont aan dat 54% van de Europese fabrikanten verwacht dat AI tegen 2029 een belangrijke rol zal spelen in hun groei.

Misschien vind je deze berichten ook interessant