Home Bots & Business Rocking Robots vandaag bij AI-Powered Automation Summit Benelux

Rocking Robots vandaag bij AI-Powered Automation Summit Benelux

door Marco van der Hoeven

Rocking Robots zal vandaag verslag doen vanaf de AI-Powered Automation Summit Benelux in Theater De Kom te Nieuwegein. Dit evenement biedt een platform voor UiPath-klanten en partners om ervaringen, ideeën en best practices te delen met andere leiders op het gebied van automatisering, bedrijfsleiders en senior executives.

Tijdens de summit zal worden onder meer worden besproken hoe kunstmatige intelligentie en machine learning eenvoudig in workflows, analyses en beslissingen kunnen worden geïntegreerd. Dit brengt AI in elk facet van bedrijfsoperaties en creëert mogelijkheden om AI-potentieel om te zetten in concrete resultaten.

UiPath-klanten zullen hun ervaringen delen over hoe zij uitgebreide delen van hun bedrijfsvoering hebben geautomatiseerd en daarmee hun rendement op investeringen hebben vergroot. Het UiPath Business Automation Platform fungeert als verbindende schakel voor systemen, software en applicaties, waardoor alles naadloos samenwerkt en elk bedrijf hiervan profiteert.

Naast de presentaties en discussies is er een expo-gebied waar sponsors en partners aanwezig zullen zijn voor vruchtbare discussies en demonstraties. Ook zullen de technische engineers van UiPath beschikbaar zijn bij de UiPath-stand voor technische vragen en demonstraties.

Rocking Robots is te vinden op de stand van onze content partner Future Workforce

Zie ook:

Automation stroomlijnt processen bij Yusen Logistics

Misschien vind je deze berichten ook interessant